Foto- en videografie bij de Ondernemershoeve

Teambuilding

Dare to lead

In een wereld waarin we iets willen creëren kun je niet om samenwerken heen. We zijn namelijk een netwerk aan mensen en dat netwerk willen we als een écht wielerteam laten samenwerken, ieder vanuit eigen kracht. Vanuit deze visie worden onze opdrachten op een unieke manier samengesteld, vol actieve elementen waarin je echt aan de slag moet met elkaar. Voor onze teambuildingssessies werken we samen met onze partner BASE Lifestyle. 

Voor wie is onze teambuilding?

Onze teambuilding is er voor organisaties die elkaar écht beter willen leren kennen. Die samen een leuke herinnering willen creëren en ondertussen willen leren over zichzelf en collega's. Na deze teambuilding neem je opgedane inzichten mee naar de werkvloer, het is dus lekker concreet en we gaan actief aan de slag.

Ik wil een teambuilding boeken

Experience - 2 uur

 • Activiteit van 2 uur
 • Perfect als kennismaking met persoonlijke ontwikkeling
 • Evaluatie en professionele begeleiding
 • Enkel in combinatie met een training of vergadering op onze locatie te boeken
 • Vanaf prijs is op basis van 10 personen
Vanaf €55,- p.p.

Next Level - 4 uur

 • Dagdeel 4 uur
 • Briefing vooraf
 • Flexibel programma afgestemd op jullie wensen en doelen
 • Perfect om persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer te stimuleren
 • Voornamelijk groepsopdrachten
 • Evaluatie en professionele begeleiding
 • Vergaderarrangement dagdeel, ruimte en lunch inclusief
 • Vanaf prijs is op basis van 10 personen
Vanaf €170,- p.p.

Deep Dive - 8 uur

 • Dag 8 uur
 • Briefing vooraf
 • Flexibel programma afgestemd op jullie wensen en doelen
 • Perfect om persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer te stimuleren
 • Individuele- en groepsopdrachten
 • Evaluatie en professionele begeleiding
 • Vergaderarrangement hele dag, ruimte en lunch inclusief
 • Vanaf prijs is op basis van 10 personen
Vanaf €225,- p.p.

Teambuilding

Samenwerken, reflecteren en leren

Waar ligt de focus?

We dagen individuen en teams uit om opdrachten te voltooien. Tijdens deze opdrachten communiceer je met elkaar, deel je ideeën, luister je en geef je feedback, dit doe je om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. We werken buiten de gebaande paden, op een manier die we niet meer gewend zijn. Wij noemen het buitenspelen voor volwassenen. Even los van alle modellen en theorieën gaan we op een uitdagende en leuke manier aan de slag. Met als doel de deelnemers uit te nodigen om naar zichzelf te kijken, elkaar beter te leren kennen, een betere samenwerking te creëren en daarvan te leren.

De Ondernemershoeve x BASE Lifestyle

Waarom werken wij samen? Omdat wij erin geloven dat we elkaar versterken! BASE Lifestyle is er voor individuen en groepen mensen die binnen een gecontroleerde setting hun grenzen willen opzoeken. Uit je comfortzone stappen en lekker aan de slag willen gaan. Jij bent uniek dus de methode en aanpak die wij hanteren ook. Onze teambuilding maken we daarom op maat, op basis van jouw doelen en wensen. Wij geloven erbij de Ondernemershoeve in dat de teambuildingssessies nóg beter tot hun recht komen op een mooie, inspirerende locatie in het groen. Laten wij deze locatie nu hebben gebouwd op ons terrein in Opheusden. Wij geloven dat Betuwse lucht het beste in je naar boven haalt. Onze gastvrouwen ontzorgen de gehele dag én maken jouw dag tot een succes.

Ons doel

Pas als jij geïnspireerd, gemotiveerd en vol groeipotentie weer naar huis gaat, zijn wij tevreden. We stellen telkens opnieuw en voor iedereen alles in het werk om dat doel te bereiken. Het is niet voor niets onze belofte: jou laten excelleren.

Ruim aanbod arrangementen

Wil je jouw teambuilding aankleden met iets speciaals, dan hebben we diverse culinaire arrangementen voor je in petto. Als je jouw dag professioneel wilt laten vastleggen, staat onze huisfoto-/videograaf graag voor je klaar. We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden.

Boek hier je teambuilding

De teambuildingsactiviteiten zijn te boeken voor groepen tot 40 personen. We denken graag met je mee wat jouw team nodig heeft en welke vorm van teambuilding bij jouw organisatie past. Neem contact op om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken.
Reserveren

Teambuilding bij de Ondernemershoeve

Onze klanten vertellen

"

Onze ervaring was in één woord FANTASTISCH. De reacties waren na afloop allemaal positief. De hele dag buiten doorbrengen, opdrachten doen onder begeleiding van Marco en Sander, en als afsluiter een gezellige BBQ met het team op locatie. Een waardevolle dag!

Ondernemerskompas

Lienden

"

Voor een kick-off dag met ons gehele team hebben wij een teambuildingssessie van BASE Lifestyle gevolgd bij de Ondernemershoeve met 35 personen. Alles is uitzonderlijk goed geregeld, zowel op de locatie als de teambuilding zelf. Een high end beleving in het groen.

Mandy

BTTR

"

We hebben veel gehad aan deze inspirerende teambuildingssessie van BASE Lifestyle. Ondanks dat ze je raken en tot de kern komen, blijft het luchtig en positief. Jij staat aan het roer om verandering teweeg te brengen. Fijne dag en verzorging gehad op locatie bij de Ondernemershoeve, iedereen aan te raden!

Nicole

Nera Company

crossmenu