Foto- en videografie bij de Ondernemershoeve

De Hooiberg

Exclusief vergaderen in een royale huiselijke loungesetting

Een ontspannen face-to-facegesprek met je team? Inspiratie opdoen voor een nieuw product? Een creatieve pitch voorbereiden? Even helemaal weg uit de zakelijke omgeving? De Hooiberg biedt jou die exclusieve business not as usual-ervaring waar je naar op zoek bent. Productief genieten van luxe en privacy in een ongedwongen setting.

Zeer sfeervol vrijstaand gebouw

De Hooiberg is een zeer sfeervol vrijstaand gebouw op het terrein van de Ondernemershoeve, schuin achter het hoofdcomplex. Nadat je het vrijstaande gebouw via een privéingang hebt betreden, word je direct overvallen door de ongedwongen sfeer. De vele houten constructieve elementen in combinatie met de royale loungebanken rondom een lage tafel geven de ruimte een warme, huiselijke ambiance. Door grote raampartijen stroomt volop natuurlijk daglicht naar binnen. Bij kouder weer stook je de gaskachel lekker op. Is het buiten aangenaam? In de buurt kun je een prachtige wandeling maken door de Betuwse natuur.

Ik wil een unieke ervaring

Faciliteiten in en rondom de Hooiberg

Ruime keuken met moderne faciliteiten

De Hooiberg is uitgerust met een ruime keuken en diverse moderne faciliteiten, waaronder een koffiemachine, oven en koeling. Ook is er een badkamer met wastafel, douche en toilet aanwezig. In overleg kan bij meerdaagse sessies gebruik worden gemaakt van het slaapvertrek op de eerste verdieping. De huiselijk aangeklede kamer is uitgerust met twee royale eenpersoonsbedden die desgewenst kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed. Deze ruimte is te reserveren onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Ontbijt, lunch en diner

Tijdens jouw verblijf word je door ons helemaal in de watten gelegd. Je dag kan bij ons naar wens beginnen met een vers Betuws ontbijt. Gedurende het verdere verloop verzorgen we desgewenst ook jouw lunch en diner. Dat laatste kan in de vorm van een buffet, een barbecue of een walking diner. Het eten wordt altijd begeleid door verse Betuwse sappen, prachtige alcoholvrije wijnen en bieren. Een mocktail optie is tegen een meerprijs ook toe te voegen.

Wandelen en ontspannen

Tijd voor een break? In het park van de Ondernemershoeve kun je heerlijk wandelen en ontspannen tussen de Betuwse fruitbomen. Voor de fanatiekere wandelaar is er het Heuzesepad, een feeëriek klompenpad dat pal achter onze accommodatie loopt. Je wandelt langs de Nederrijn, door uiterwaarden en het oeverwallenlandschap, en komt natuurlijk overal de eeuwenoude bomenteelt tegen.

Ruim aanbod arrangementen

Wil je jouw bijeenkomst of event aankleden met iets speciaals, dan hebben we diverse sportieve, culturele of culinaire arrangementen voor je in petto. Als je jouw dag professioneel wilt laten vastleggen, staat onze huisfoto-/videograaf graag voor je klaar. Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden, maar in overleg zijn ook maatwerkarrangementen bespreekbaar.

De Appelzaal de Ondernemershoeve Opheusden

Reserveren?

De Hooiberg is te reserveren voor groepen tot 6 personen. Neem contact op voor de actuele beschikbaarheid en voor vragen.

Reserveren
  • De Appelzaal de Ondernemershoeve Opheusden
  • Betuwse Teambuilding
  • de Ondernemershoeve Opheusden
crossmenu