Over de Ondernemershoeve

Betuwse lucht en groene ruimte: zo maak je jouw event tot een succes!

De Ondernemershoeve, gelegen in het hart van de Betuwe, is een sfeervolle locatie voor zakelijke vergaderingen, trainingen en inspiratiesessies. We bieden verschillende ruimtes met diverse afmetingen, geschikt voor groepen van tien tot zestig personen. Onze vergader- en trainingslocatie bevindt zich op een perceel van 5.000 m2, met veel groen. Jouw verblijf kan worden aangekleed met een sportief, cultureel of culinair arrangement. Denk bijvoorbeeld aan een professioneel begeleide bootcamp, een scootertocht langs Betuwse fruitgaarden of een geheel verzorgde picknick met lokale lekkernijen. We zien ernaar uit jou te ontmoeten! Bel of mail ons om jouw wensen te bespreken.

Ik wil een unieke ervaring

Maak kennis met Evert en Hetty

“Wij willen mensen inspireren, motiveren en helpen groeien”

De Ondernemershoeve is een initiatief van Evert en Hetty Tijssen. Evert runt sinds 2004 het kantoor Tijssen Accountants, dat zich op een steenworp afstand van de Ondernemershoeve bevindt. Beiden hadden ze al langere tijd de wens om iets te ondernemen met de beschikbare ruimte. Het moest iets worden met een levendige dynamiek, een open karakter en een sterke Betuwse identiteit. Daarbij wilden ze dat het in het verlengde zou liggen van hun persoonlijke drive: ondernemers en professionals inspireren, motiveren en helpen groeien. Langzaam rees daaruit het idee van de Ondernemershoeve op. Een dynamische ontmoetingsplek waar mensen vanuit het hele land in de gezonde Betuwse lucht inspiratie opdoen, gemotiveerd raken en tot groei komen. Het is hun wens dat ze met de Ondernemershoeve daaraan kunnen bijdragen.

Vergader- en trainingslocatie in het hart van de Betuwe

In de Onder­nemers­hoeve­tuin staat een peren­boom van bijna 80 jaar oud

In september 2022 openden Evert en Hetty Tijssen de deuren van de gloednieuwe vergader- en trainingslocatie de Ondernemershoeve in Opheusden, hartje Betuwe. De accommodatie is goeddeels opgetrokken uit hout. Ook aan de binnenzijde is veel met hout en andere natuurlijke materialen afgewerkt. De constructie kent een aantal karakteristieke elementen, zoals de pen-en-gatverbindingen in de houten gebinten. Het gebouw is gesitueerd op een perceel van ongeveer 5000 vierkante meter. Rondom bevindt zich een parkachtige tuin, met onder andere kersenbomen en een perenboom van bijna tachtig jaar oud. Het terrein biedt ten slotte ruimvoldoende parkeergelegenheid.

crossmenu